My photo
Hey :)Welcome to my simple blog . Hope you like it . Dislikes ? So ? Just go to this icon 'X' and 'click' okay ? Byebye . Oh let me introduce myself . My fullname is Siti Aisyah . You can call me Aisyah or Pendek for short . I'm sixteen this year . Woahh ! So fast getting older . Oh btw I'm Johorean ♥ Nice to meet you . Do visit do read do follow . Most thank you :)

tuition :)

heyy heyy ! kelas tuition sudah dipecahkan into two ! Yayy ! I LIKE IT :) bagos dherr if dah pecahkan so tak lah aku tengok muke si cicak kobeng tuh :P haishh -.- ade lagi satu citer niyh . semalam aku datang lambat siak . pheuw ~ ni semue abang aku punyer pasal . aku kate aku ade tuition pukul 6 then dye boley pulak xbalek'' rumah kan . dah lah parents aku xde kat rumah . haishh . then aku call dye banyak kali xangkat'' siak . ngirap dherr aku . then dye call aku balek gune lagi satu number dye and aku xde number tuh kan lagi pon number lagi satu tuh PRIVATE :P erghh =.= then dye kate dye ade keje . perghh ! lagi lah kan . haishh . then ade ke patut dye suruh aku naek cab . DAMN lu ! kalau dekat nak naek cab xpe ar jugak kan . ni kat LARKIN dherr mmg xde makna nyer ar kan aku nk naek cab . dushh ! then dye kate nanti dye balek . ok fine . aku tunggu . then dah pukul 6 still xsampai'' kan . then aku tunggu jek ar . then biler dah sampai terus ar pegi tuition an . dye speed ar kan abes tuh aku mmg dah lambat giler an . aku sampai tuition pukul 6.15 p.m dherr . giler lambat seyh aku sampai . haishh . then biler dah sampai tuh aku terus jek ar masuk kelas . cikgu BM tengah bincang karangan semue an . so aku duduk jek ar dgr cikgu ckp then kene buad karangan . - THE END -
Thanks for reading . Muahh sikit :*